Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, Objavila: P.B. ]

22. 05. 2018. 14:44 >> 14:43

U SARAJEVU

Policajci povrijeđeni dok su sprječavali krađu automobila

U sukobu sa kradljivcima automobila dvojica policajaca povrijeđena su rano jutros u sarajevskoj opštini Novi Grad, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

U saopštenju se navodi da su jutros oko pet sati, tri nepoznate osobe koje su na jednom parkingu pokušale da ukradu automobil Škoda Oktavija, pucale prema policajcima, koji su im uzvratili vatrom.

Lopovi su potom automobilom marke "Audi" krenuli u pravcu Istočnog Sarajeva, na teritoriju Republike Srpske, pri čemu su naletjeli na policajce, navedeno je u saopštenju.

Jedan policajac je zadobio teške tjelesne povrede i zadržan je na bolničkom liječenju, dok je drugi lakše povrijeđen i pušten je na kućno liječenje.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo saopštili su da rade na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca u saradnji sa ostalim policijskim agencijama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније