Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila M.L.B.

16. 05. 2018. 20:55   >>  20:53 3

U SOFIJI

Vučić i Tači razmijenili nekoliko riječi

Predsjednik Aleksandar Vučić "razmijenio je nekoliko riječi” u Sofiji sa kosovskim predsjednikom Hašimom Tačijem, javlja Tanjug.

Kako navode, Vučić je sa Tačijem razmijenio nekoliko riječi u prisustvu visoke predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbjednost Federike Mogerini.

Kako Tanjug javlja, Vučić je rekao visokoj predstavnici da je Srbija uvijek spremna za nastavak dijaloga ukoliko taj dijalog podrazumijeva spremnost i druge strane na kompromis.

"Da dolazimo na dijalog, možete da ga zakažete kad hoćete, ali prvo da se završi započeti proces i formira ZSO, a drugi je uslov da je druga strana spremna na kompromisne razgovore. A da dolazimo na razgovore i da nam drže pridike o teritoriji, a samo ih teritorija zanima... To su stvari koje smo postavili na jasan način", poručio je Vučić.

Na pitanje da li je razgovarao s kovoskim predsjednikom Hašimom Tačijem, koji je takođe imao susret s Mogerinijevom, Vučić je rekao da je "razmijenio nekoliko kurtoaznih rečenica, to je to".

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније