Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila M.L.B.

08. 05. 2018. 07:35 >> 07:28
17

KREMLJ NAJAVIO

Vučić danas sa Putinom u Moskvi

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić srešće se danas u Moskvi sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom, koji je juče na tu dužnost stupio četvrti put.

Kako je saopštio Kremlj, Vučić će boraviti u radnoj posjeti Moskvi povodom obilježavanja 73. godišnjice Pobjede nad fašizmom.

"Planirano je razmatranje sadašnje saradnje, kao i persperktive daljeg razvoja rusko - srpske saradnje, tok realizacije zajedničkih investicionih projekata, kao i razmena mišljenja o aktuelnim regionalnim pitanjima", navodi se u saopštenju Kremlja.

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin izrazio je uvjerenje da će razgovor Putina i Vučića u Moskvi biti sadržajan i uzajamno koristan.

Kako je napisao na svom nalogu na Tviteru, susret dvojice lidera očekuje se oko 18 sati.

"Uvjereni smo da će to biti jedan sadržajan i uzajamno koristan razgovor, koji će proći u poslovnom duhu, ali istovremeno i u neformalnoj atmosferi“, napisao je Čepurin.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније