Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

24. 07. 2013. 13:28 >> 13:28

14 POVRIJEĐENIH

Mađarska: Autobus iz Srbije sletio s puta

Četrnaest osoba je povrijeđeno, od kojih pet teže, jutros oko jedan sat kada je autobus kragujevačkog autoprevoznika sa švajcarskim tablicama sletio s puta i prevrnuo se kod mjesta Tatabanja, na pola puta od Budimpešte ka Đeru, u blizini granice s Austrijom.

Kako prenosi B92, iz Ministarstva vanjskih poslova Srbije saopšteno je da su se u autobusu nalazili državljani Republike Srbije, a među teže povrijeđenima je i vozač autobusa.

U bolnicu u Tatabanji je prevezeno šest povređenih od kojih je troje pušteno jer se radilo o lakšim povredama. U bolnicu u Đeru je smješteno osam putnika, od kojih je takođe troje pušteno jer se radi o lakšim povredama.

Ostali putnici se nalaze oko prevrnutog autobusa u kome su porazbacane stvari i prtljag usred prevrtanja, zbog čega policija još nije uspjela da sve putnike identifikuje. Putnici su bez hrane, pića, nervozni i uznemireni.

Zvanični izvještaj policija još nije u stanju da sačini jer ne raspolaže svim podacima, prenosi B92.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније