Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

21. 07. 2013. 13:05   >>  13:06

NAJAVIO KUČI

Tači uskoro na sjeveru Kosova

Kosovski premijer Hašim Tači vrlo brzo će posjetiti sjever Kosova, izjavio je njegov zamjenik Hajredin Kuči.

„Vjerujem da će se vrlo brzo stvoriti uslovi za ostvarivanje našeg poretka, naše bezbjednosti i naše policije (na sjeveru). Na taj način se stvaraju uslovi da premijer Tači vrlo brzo posjeti sjever Mitrovice”, rekao je Kuči za prištinsku televiziju KTV.

Zamjenik premijera je ubijeđen da će se napredovati u ostvarivanju sporazuma koji su 19. aprila u Briselu, uz posredstvo visoke predstavnice EU za spoljnu politiku I bezbjednost Ketrin Ešton, postigli premijeri Srbije i Kosova, Ivica Dačić i Hašim Tači.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније