Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ N1, Objavila: J.B.Č. ]

03. 04. 2018. 11:02 >> 10:55
2

PACOLI SAOPŠTIO

Kosovska vlada radi na formiranju ZSO

Kosovski ministar spoljnih poslova, Bedžet Pacoli, rekao je da kosovska vlada radi na formiranju Zajednice srpskih opština.

Međutim, kako kaže, ne može da predvidi da li će ZSO biti formirana do 20. aprila, kada Prištini ističe rok da to učini.

"Još prije nego što se desio nesrećni slučaj sa (Markom) Đurićem, naša vlada je počela aktivnosti oko svih briselskih dogovora, i između ostalog i o ZSO. Prošlog ponedjeljka ujutru održan je sastanak zemalja EU (Njemačke, Velike Britanije, Italije i Francuske), ambasadora SAD i predstavnice EU. Postoji i tehnička grupa koja je bila dva puta u Briselu, a koja radi na implementaciji svih briselskih dogovora", rekao je Pacoli za "Blic".

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније