Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

20. 07. 2013. 18:13   >>  18:14 1

ZBOG NESREĆE

Sinu Željka Mitrovića pritvor do mjesec

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor, do mjesec dana, Aleksandru Mitroviću, sinu vlasnika kompanije "Pink" Željka Mitrovića, zbog sumnje da je u saobraćajnoj nesreći usmrtio maloljetnu A. B. (17).

Iz Višeg suda je saopšteno da je pritvor određen zbog opasnosti da bi Aleksandar mogao da utiče na svjedoke, kao i zbog težine krivičnog djela koje mu se stavlja na teret.

Protiv Mitrovića je pokrenuta istraga zbog sumnje da je izvršio krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, u sticaju sa krivičnim djelom nepružanja pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi.

Mitrović mlađi nalazio se za volanom automobila koji je u četvrtak oko 23 i 30 u Ustaničkoj ulici u Beogradu, kod autobuske okretnice, naletio na maloljetnu A. B., koja je poginula na licu mjesta.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније