Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

s.đ. [ b 92 ]

31. 03. 2018. 10:58   >>  10:53

VUČIĆ SAOPŠTIO

S Kinezima o auto-putu do Boljara

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su već počeli razgovori s Kinezima o nastavku gradnje auto-puta od Požege do Boljara.

Na pitanje novinara zašto taj autoput ne ide preko Zlatibora, Vučić je rekao da bi u toj varijati njegova gradnja bila 500 miliona eura skuplja.

Dodao je da će svakako auto-put prema Crnoj Gori jednim krakom povezati i Užice i Zlatibor, kao i da će se graditi veza sa Republikom Srpskom, do Kotromana.

"Ali, moramo da razvijamo i jugozapadni dio Srbije, gdie je predviđena trasa od Požege do Boljara, preko Duge Poljane", naglasio je Vučić.

Dodao je i da je Energoprojektu poručio da će imati posla više nego ikada ako hoće da prave ozbiljnu firmu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније