Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

20. 07. 2013. 13:58   >>  14:02 1

„RATNIK“

Dodik: BiH karikatura koja neće uspjeti

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da vlasti u BiH funkcionišu kada se stranci ne miješaju u unutrašnja pitanja te države.

Predsjednik RS rekao je da prihvata samo onu BiH koja je u dejtonskim okvirima, ali da ona to sada nije.

"To je karikatura koja ne može uspjeti", kazao je Dodik i poručio da ne mogu uspjeti nastojanja različitih "centara moći" da diskredituju njega i Republiku Srpsku.

"Imam svoje ljudske običaje i potrebe, obavljam svoj posao u skladu sa zakonom, štitim interese Republike Srpske strastveno i ratnički na političkom planu", rekao je on za Dnevni avaz.

Govoreći o opštim izborima, koji će u BiH biti održani iduće godine, Dodik je poručio da će on ponovo biti predsjednik RS i da će SNSD, na čijem je čelu, dobiti najviše glasova, kao i da će član Predsjedništva BiH biti kandidat SNSD.

On je ocijenio i da je na nivou BiH najbolje da postojeća parlamentarna većina nastavi započete promjene i usvajanje zakona i da neće doći do promjene unutar vladajuće "šestorke".

Kako je istakao, najvažnije je da se stranci ne miješaju u unutrašnja pitanja BiH, jer to dovodi do apsurda. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније