Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

19. 07. 2013. 13:00 >> 13:31

USMRTIO PJEŠAKINJU

Uhapšen sin Željka Mitrovića

A. B. (17) poginula je sinoć oko 23 i 30 u Beogradu, nakon što je na nju naletio automobil. Srbijanski mediji prenose da je automobil, terenac BMW, vozio sin Željka Mitrovića, Aleksandar (20).

Djevojka je preminula na licu mjesta kod autobuske okretnice u Ustaničkoj ulici, na pješačkom prelazu koji ima i semafor.

Mediji prenose da se Mitrović nakon udesa, nije zaustavio već je pobjegao. Nekoliko sati kasnije se, u pratnji oca i advokata, javio u policiju, nakon čega je uhapšen.

Željko Mitrović: Ogromna tragedija

Željko Mitrović u šoku je poslije saznanja da je njegov sin Aleksandar usmrtio BMW-om X5 sedamnaestogodišnju A. B. kod okretnice autobusa u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

U izjavi za Telegraf, Mitrović navodi da bi dao svoj život da može da vrati vrijeme i spriječi tragediju koje je odnijela jedan mladi život. Mitrović kaže da ne postoji način da izrazi bol prema porodici nastradale:

"Ovo je tragedija nemjerljivih razmjera i ne znam kako da izrazim svu bol koju osjećam zbog smrti nesrećne djevojke koju je kolima usmrtio moj sin Aleksandar", kazao je Mitrović i dodao:

"Rado bih svoj život zamijenio za njen i učinio bih sve na ovom svijetu, odrekao bih se svega što imam da mogu da promijenim zlu sudbinu koja nas je sve zadesila. Aleksandar je uvijek bio najsvjetlija tačka moje porodice, predobro stvorenje koje nikad nije probalo alkohol, koje nije pušilo, vrijedan student, skromna osoba. Nikada nije bio bahat, nikada nije divljao u saobraćaju. Živio je u Londonu, gdje sam ga namjerno sklonio od svega. Želio sam da mu spriječim bilo kakav dodir s lošim društvom odavde, s bilo kakvom vrstom problema. Došao je na raspust na mjesec dana i ovo se desilo".

Mitrović je kazao šta se desilo nakon tragičnog udesa:

"Aleksandar je dobio napad panike i nakon što je otišao s lica mjesta želio je da se vrati nazad, ali je doživio takav šok da nije umio više ni da vozi. Ne želim da ga opravdam, da me niko pogrešno ne razumije, ali čim me je pozvao rekao je da će se ubiti, da ne zna šta da radi i da želi da ide u policiju, ali ne zna ni gdje je, ni kako da ode. Otišao sam odmah po njega i odvezao ga u stanicu policije", otkriva Mitrović i navodi da će u toku dana izdati i zvanično saopštenje i pokušati da na najljudskiji mogući način stupi u kontakt s porodicom nastradale devojke.

U toku je policijska istraga koja će ustanoviti kojom se brzinom kretao automobil kojim je upravljao Aleksandar Mitrović, kao i da li su tačne izjave svjedoka da je, u momentu udara, na semaforu bilo crveno svijetlo za pješake.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније