Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

19. 03. 2018. 08:23 >> 08:19
23

ŽALIO SE U SARAJEVU

Pacoli: Dačić nam stalno "podmeće nogu"

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli, na neformalnom sastanku ministara spoljnih poslova "zapadnobalkanske šestorke" u Sarajevu, rekao je da mu srpski kolega Ivica Dačić stalno "podmeće nogu".

"Ljudi sa Kosova su mladi, a ne mogu slobodno da putuju. Srbija pravi probleme svaki dan. Putujem i borim se da dobijem priznanja Kosova, a Ivica ih sruši", navode "Novosti" da je Pacoli rekao kolegama, u trenutku kada je Dačić tokom radnog ručka izašao da razgovara s novinarima. 

Pacoli je, piše list, krenuo da nabraja kako "Srbija blokira Kosovo u slobodnom kretanju robe, da postoji problem i sa Bosnom i Hercegovinom, jer su ljudima sa Kosova potrebne vize". 

"Nemamo ni direktan kontakt sa Evropskom unijom, jer smo okruženi Srbijom, Makedonijom i Albanijom", govorio je Pacoli koji je, prema neimenovanim izvorima "Novosti", jedino bio zadovoljan namjerama Beograda da gradi auto-put preko Kosova do Tirane.

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније