Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

16. 03. 2018. 08:22 >> 08:19
3

ISTRAGA BEZ POMAKA

Dva mjeseca od ubistva Olivera Ivanovića

Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija pravda" (GI SDP) Oliver Ivanović ubijen je na današnji dan prije dva mjeseca u Kosovskoj Mitrovici.

Javnost još nije obaviještena dokle se stiglo sa istragom tog zločina, niti šta su uradili istražni organi.

Na Ivanovića je pucano ispred sjedišta Inicijative u Severnoj Mitrovici. 

Slučaj je prije nedjelju dana prešao u nadležnost Specijalnog tužilaštva Kosova koje je tada navelo da je povodom ubistva podnijelo više krivičnih prijava, ali da osumnjičenih nema. 

Tri nedjelje poslije ubistva, dvojica srpskih policajca privedena su u Kosovskoj Mitrovici zbog sumnje da nijesu valjano zaštitili mjesto zločina.

Sumnjičili su ih da su uzeli čauru s mjesta ubistva, i da je nijesu predali zajedno sa drugim dokazima. Nakon isteka pritvora, sud u Mitrovici ih je oslobodio.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније