Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila: M.L.B. [ rtklive.com ]

23. 02. 2018. 12:26   >>  12:29 2

SJEDNICA ODGOĐENA

O demarkaciji u srijedu

Na današnjoj sjednici Skupštine Kosova odlučeno je da se nastavak sjednice odgodi za srijedu u 10 časova nakon što će šefovi parlamentarnih grupa raditi na korekciji Nacrta zakona o ratifikaciji Sporazuma o državnoj granici između Kosova i Crne Gore.

Odlučeno je da se postigne konsenzus među albanskim političkim partijama.

Za poslanike DSK je bila sporna verzija nacrta zakona koji ima izvještaj vladine komisije koju je predvodio Špejtim Bulići, a u kome se navodi da sporazumom iz 2015. godine, Kosovo gubi dio teritorije.

Predsjednik Skupštine je rekao da se za srijedu poništavaju sva službena putovanja kako bi na sjednici bili prisutni poslanici, ministri i premijer.

Predstavnici albanskih političkih stranaka u Skupštini Kosova od jutros rade na novom predlogu zakona o ratifikaciji sporazuma o razgraničenju sa Crnom Gorom kojim bi se obezbijedio konsenzus i dovoljan broj glasova da se zakon usvoji dvotrećinskom većinom.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније