Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

(N1)

20. 02. 2018. 19:59   >>  19:59 4

PRED KAMERAMA

Ostavkom iznenadio novinare, ali i šeficu!

Državni sekretar u Ministarstvu demografije Hrvatske, Marin Strmota, podnio je danas ostavku na konferenciji za medije i time iznenadio novinare, ali i resornu ministarku.

Sve se dogodilo pred zbunjenom ministarkom demografije Nadom Murganić, koja je kasnije rekla da nije znala za namjeru sekretara da podnese ostavku i taj korak pripisala "nestrpljenju mladog čovjeka i naučnika".

Ministarka je prethodno, na konferenciji za novinare, predstavila nove demografske mjere i pozvala novinare da, ako imaju dodatnih pitanja, ih upute državnom sekretaru Marinu Strmoti.

Na novinarsku konstataciju da su iste mjere predstavljene već prije tri mjeseca, Strmota je dao neočekivan odgovor.

"Slažem se s vama, ovo je jedan veliki folklor. Ja kao demograf smatram da ovo nije dovoljno ozbiljno, država izumire, imamo najgore stanje od kad postoji država. Ovako neozbiljno pričati o ovome... Ja kao mladi čovjek, građanin Hrvatske, otac dvoje djece, suprug nezaposlene žene, nezaposlenih roditelja, ne vjerujem da će se išta riješiti ovakvim pristupom", kazao je vidno emotivan Strmota.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније