Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila: M.L.B. [ Index.hr ]

17. 02. 2018. 16:07 >> 16:13

ŠTETA MILIONSA

Eksplozije u Rijeci, plamen od 15 metara

Prodajni centar, kao i proizvodni i skladišni prostor jedne firme u Rijeci potpuno su izgorjeli u velikom požaru u petak uveče, prenose hrvatski mediji.

Povrijeđenih nije bilo, a procjenjuje se da je šteta višemilionska. Taj požar u Rijeci jedan je od najvećih požara posljednjih godina na riječkom području, gasile su ga jake vatrogasne snage iz Rijeke i Opatije, a plamen je dosezao i 15 metara u visinu, piše “Indeks”.

Kako navode, uzrok požara će naknadno biti utvrđen.

Riječ je o kompaniji Elgrad, a mediji navode da će uviđaj početi najranije u subotu poslijepodne, a možda i u nedjelju nakon što vatrogasci završe svoj posao.

Gašenje je vatrogascima otežavala činjenica da u blizini nema hidranata pa su vodu dovlačili u cisternama, navodi "Indeks".

Prema nezvaničnim informacijama požar se proširio i na susjedna skladišta, a čule su se i eksplozije nakon što je vatra zahvatila plinske boce.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније