Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta,Klix.ba,I.Š. ]

16. 02. 2018. 09:12 >> 09:32
8

POTVRDIO INFORMACIJE

Dodik će se kandidovati za člana Predsjedništva BiH

Aktuelni predsjednik Republike Srpske i predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik potvrdio je danas da će se kandidovati za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

 

 

 

Dodik je na Radio-televiziji Srbije potvrdio da će biti kandidat za člana Predsjedništva iz Republike Srpske, odnosno srpskog člana tog tijela.

Opšti izbori u Bosni i Hercegovi biće održani u oktobru.

Podsjećamo, i SDP će s građanskim blokom stranaka imati zajedničkog kandidata za sprskog člana Predsjedništva BiH.

Saša Magazinović iz SDP-a za Klix.ba je istakao da je Dodikova kandidatura primjer neprincipijelnosti te da s dosadašnjom retorikom ne može pobijediti.

"To je jedina pozicija na koju se on može kandidovati, a kako vrijeme bude prolazilo moraće mijenjati svoju retoriku jer mu je jasno da sa dosadašnjom retorikom ne može pobijediti u toj trci", kazao je Magazinović.

Ističe da je Dodik trebalo da odbije kandidaturu za Predsjedništvo BiH i da se kandiduje na neku drugu poziciju jer BiH kao državu smatra nemogućom.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније