Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Blic, Objavio: I. P. ]

11. 02. 2018. 14:37 >> 14:37
8

STEFANOVIĆ VJERUJE

Vučićeva posjeta Hrvatskoj je rizična

Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović, ocijenio je danas da je predstojeća posjeta predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Hrvatskoj rizična, kao što je bila i svaka posjeta Bosni i Hercegovini.

"Ne kažem da zemlje domaćini nemaju instrumente da preduzmu da rizik bude manji, ali nažalost kada se stimuliše i inspiriše jedna netrpeljivost i mržnja, onda imate atmosferu da dozvolite da se grupe ljudi okupljaju na tačnim mjestima gdje će Vučić biti, a to vam je kao da prizivate da se neko čudo desi", kazao je Stefanović za RTS.

On je naveo da ukoliko neko hoće da pokaže da je dobar domaćin i poštovanje prema gostu, onda treba da obezbijedi da, kako je kazao, posjeta prođe na način da bude mirno, da bude pristojno organizovana.

"Ovdje za sada se ništa nije desilo, ali nažalost ne mogu reći da je to bio rijedak slučaj za nas" dodao je on.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније