Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Blic/Tanjug, Objavio: I. P. ]

24. 01. 2018. 09:39 >> 09:07
18

DODIK OCIJENIO

S Vučićem najbolja saradnja Srbije i Srpske

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik je izjavio da je sarađivao sa svim predsjednicima Srbije i da Srbija i Srpska trenutno imaju najbolji period saradnje zahvaljujući Aleksandru Vučiću.

"U najboljem smo periodu saradnje u ovom trenutku, mogu o tome da svjedočim... U ovom trenutku sa Vučićem imamo najbolju moguću institucionalnu saradnju. Ne mogu i neću, a da to ne istaknem, šta god ko misli - Vučić je taj koji je pokrenuo prvi put pitanje, na naše zahtjeve, vezano za obilježavanje važnih istorijskih događaja za srpski narod i u Srpskoj i u Srbiji. To nije bilo prije Vučića, mi ne možemo sprovesti nijednu inicijativu, a da to Srbija neće", rekao je Dodik.

On je gostujući sinoć na TV Hepi rekao da je Vučić "to htio i to uradio, pokrenuo inicijativu oko Deklaracije (o opstanku Srba)".

Dodik ističe da su zajedno počeli da rade na tome i da još nije bila Deklaracija ni napisana, a da je dio Beograda, "kvazi javnosti, druge, treće ili pete Srbije" napao nešto što nije bilo ni napisano.

"Umjesto da se svi okupe oko toga, bilo vlast ili opozicija, to je tako", kazao je Dodik.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније