Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta; B.V.

21. 01. 2018. 22:31 >> 22:02
4

TAČI O POSJETI

Vučić nije mogao bez populizma

Predsjednik Kosova Hašim Tači ocijenio je danas da je posjeta predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu prošla u miru i bez incidenta uz populističke izjave koje su, kako je naveo, neizbježne prilikom takvih posjeta.

 

Tači je na Fejsbuku napisao da su neizbježne populističke izjave poput Kosovo je Srbija.

"Sem nekih populističkih izjava koje su gotovo neizbježne prilikom takvih posjeta, posjeta kolege iz Srbije je prošla bez ikakvog incidenta", napisao je Tači na Fejsbuku.

On je napisao da mu je drago što je Vučić tokom posjete nekoliko puta istakao značaj dijaloga o normalizaciji odnosa, kao jedinog načina za  pomirenje.

"Zato ja vjerujem da će se dijalog vrlo brzo nastaviti na najvišem državnom političkom nivou, pod posredovanjem EU i uz snažnu podršku SAD", napisao je Tači.

Tači je dodao da Kosovo ostaje opredijeljeno za dijalog o normalizaciji međudržavnih odnosa do postizanja istorijskog sporazuma o miru i pomirenju.

"Takav sporazum je neophodan, jer on donosi jasnu perspektivu evroatlantskih integracija za obje države", naveo je Tači.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније