Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

21. 01. 2018. 11:06 >> 10:39
4

SELAKOVIĆ UVJEREN

"Vučićeva politika daje rezultat"

Glavna poruka koju je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio Srbima odlaskom na Kosova je da zajedništvom, jednistvom i ujedinjenjem oko svoje države mogu da opstanu tamo.

To je rekao generalni sekretar predsjednika Srbije Vučića, Nikola Selaković.

Kako je istakao gostujući na TV Pink, to je poruka koja je u skladu sa politikom koju predsjednik Srbije vodi, a to je očuvanje mira i stabilnosti, u šta je, kako kaže, uložio čitavo svoje političko djelovanje. 

Prema njegovim riječima, ubistvo Olivera Ivanovića pokazalo je da je taj mir još uvijek "nestabilan i krhak" i da u mir treba uložiti ne samo više napora, rada i djelovanja, već i strpljenja, navodeći da je Srbija neke stvari morala da prećuti zarad stabilnosti i bolje budućnosti. 

"Predsjednik Vučić od kada je postao predsjednik vlade i predsjednik republike, jedna od glavnih stvari u koju je ulagao sve moguće napore na svakom mjestu i u svakom razgovoru, i ono što je kao tema uvijek bilo prisutno - to je bilo očuvanje mira i stabilnosti. Uložio je u to čitavo svoje političko djelovanje od dolaska na mjesto predsjednika vlade i to je počelo da daje neke rezultate", istakao je Selaković. 

Dodaje da je u skladu sa tom politikom juče poslata i poruka Albancima da je Srbija lojalan partner u razgovoru, dogovoru i traženju rješenja.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније