Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Blic, Objavio: I. P. ]

20. 01. 2018. 11:29   >>  10:59 3

DRECUN SMATRA

Nema volje da se nađu ubice Ivanovića

Predsjednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun rekao je danas da bi volio da kosovske institucije budu efikasne u istrazi ubistva Olivera Ivanovića, ali da ga brine nedostatak političke volje kosovskih političara da se u istragu uključe nadležni organi Srbije i slučaj riješi.

On je ocijenio da postoji "snažna kampanja da se pravi krivci za brutalan zločin sakriju".

"Volio bih da institucije na KiM budu tako efikasne i da zaista dođemo do rezultata, ali zabrinjava me nedostatak političke volje od strane Albanaca, albanskih političara na Kosmetu, da se u istragu uključe nadležni ograni države Srbije. To pokazuje da oni vjerovatno ne žele da se do kraja istjera ovaj slučaj", ocijenio je Drecun za RTS.

Kada je riječ o tragovima koji bi mogli da dovedu do razrješenja ubistva, Drecun smatra da njih skoro da nema, sem jednog koji je, kako ponovo tvrdi, treba da u pogrešnom pravcu usmjeri istragu i "daje povoda za razne manipulacije, spekulacije i mešetarenja" i do toga da su Srbi, a u posljednje vrijeme i Rusi, odgovorni za ubistvo.

"To je potpuno skretanje u pogrešnom pravcu", rekao je Drecun.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније