Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

11. 07. 2013. 21:08 >> 21:08

HRVATSKA

Privedeno 12 osumnjičenih za ratne zločine

Osumnjičeni koji se terete za ratne zločine počinjene 1991. u Trpinji protiv 16 hrvatskih civila, ratnih zarobljenika, ranjenika i bolesnika, privedeni su u prostorije Osječko-baranjske policijske uprave.

Uprava policije saopštila je danas kako je zbog sumnji u to kazneno djelo počinjeno u oktobru 1991. godine nad 16 osoba hrvatske nacionalnosti privedeno 12 bivših pripadnika nekadašnje teritorijalne obrane Trpinja i odjeljenja policije.

Nakon ispitivanja osumnjičenih u osječkom Županijskom državnom tužilaštvu, sjutra se može očekivati rješenje o pokretanju istrage, te odluka protiv koliko će osumnjičeni predložiti određivanje istražnoga zatvora, o čemu će odlučivati sudija za istragu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније