Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ Objavio: O.Z. ]

12. 12. 2017. 18:09 >> 19:15

BEOGRAD

Evakuisana Delta zbog dojave o napadu

Tržni centar "Delta siti" na Novom Beogradu večeras je evakuisan zbog anonimne dojave da će biti izvršen napad, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Srpski MUP je naveo da je preko sistema "192" dobilo anonimnu dojavu da će večeras biti izvršen napad na tržni centar "Delta siti", a odmah po pozivu na lice mjesta su upućene kontradiverzione ekipe polcije.

"Iz predostrožnosti je objekat evakuisan, a policija intenzivno radi na pronalasku osoba koje su uputile anonimnu pretnju", navodi se u saopštenju.

Policija nije pronašla eksplozivnu napravu u tržnom centru, a utvrđeno je da je dojava o bombi bila lažna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније