Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Klix, Objavio: I. P. ]

08. 12. 2017. 19:29   >>  19:00 22

SJEDIŠTE U SARAJEVU

Osnovana aviokompanija FlyBosnia

Nova aviokompanija pod nazivom FlyBosnia osnovana je u Bosni i Hercegovini sa sjedištem u Sarajevu.

Kako saznaje portal klix.ba, FlyBosnia traži nove zaposlene koji će raditi kao dio kabinske posade.

Sudeći prema oglasu za posao, FlyBosnia upošljava deset novih članova kabinskog osoblja. Aviokompanija je u oglasu opisana kao nova, mlada i dinamična aviokompanija sa sjedištem u Sarajevu. 

Od budućih radnika očekuje se da govore engleski i bosanski jezik, dok je poznavanje arapskog jezika poželjno. 

Osnivači nove aviokompanije su predstavnica i direktor Al Shiddi grupacije Nudžejma Skenderović i Sulaiman Abdullah Al Shiddi koji je ujedno i jedan od najvećih investitora iz Saudijske Arabije u BiH.

Informacije o tome na kojim relacijama će putnici FlyBosnie imati mogućnost da lete još nijesu poznate. Pretpostavlja se kako će prve na listi biti arapske zemlje. 

Podsjećamo, Bosna i Hercegovina nema svoju aviokompaniju, s obzirom na to da je BH Airlines izgubio dozvolu za rad, a potom i imovinu zbog velikih dugova.

Пратите нас на

Коментари22

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније