Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta; Objavio: I. P. ]

29. 11. 2017. 20:37 >> 20:05
2

TAČI OCIJENIO

"KFOR obavlja sjajan posao na Kosovu"

Predsjednik Kosova Hašim Tači i novi komandant KFOR-a, general Salvatore Kuoći, razgovarali su danas u Prištini o bezbjednosnoj situaciji, a kako je saopšteno, Tači je ocijenio da međunarodne snage obavljaju sjajan posao na Kosovu.


"Zahvaljujući radu i posvećenosti, koji su dokazani već skoro dvije decenije, KFOR uživa najveće povjerenje naših građana i na samom je čelu u kampanji podizanja svijesti o miru, međuverskoj harmoniji, toleranciji i suživotu građana", rekao je Tači.

Kako se dodaje u saopštenju, Kuoći je rekao da KFOR ostaje posvećen obezbjeđivanju mirne sredine, slobodi kretanja i bezbjednosti za sve građane. 

Tači je pružio uvjeravanja komandantu KFOR-a da će imati konstantnu podršku kosovskih institucija.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније