Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila: M.L.B.

22. 11. 2017. 13:10 >> 12:47
8

VUČIĆ O PRESUDI

"Srpska suza nema roditelja"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Novom Sadu da su svi znali kakav će biti ishod suđenja Ratku Mladiću, prvostepeno osuđenom u Hagu na doživotnu kaznu zatvora za genocid i ratne zločine. Vučić je pozvao sve građane Srbije da gledaju u budućnost.

"Pozivam građane Srbije da počnemo da gledamo u budućnost, da razmišljamo kako ćemo čuvati mir i stabilnost regiona, da se ne gušimo u suzama prošlosti, već da od radničkog znoja stvaramo bolju budućnost za sve nas", rekao je Vučić novinarima u Novom Sadu, upitan da prokomentariše presudu Ratku Mladiću, prenosi AA.

On je rekao da Srbija poštuje žrtve svih drugih naroda, ali da "srpska suza nema roditelja".

Vučić je rekao da je potrebno da svi rade na miru u regionu, "da nam se ratne strahote nikada ne dogode i ne ponove".

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније