Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta,I.Š. ]

12. 11. 2017. 15:31   >>  15:02 1

PREMIJER MAKEDONIJE

Zaev od sjutra u posjeti Sloveniji

Premijer Makedonije Zoran Zaev boraviće 13. i 14. novembra u prvoj zvaničnoj posjeti Sloveniji.

 

Kako je najavila Vlada Makedonije, Zaev će se sastati sa slovenačkim premijerom Mirom Cerarom, predsjednikom Slovenije Borutom Pahorom i predsjednikom parlamenta Milanom Brglezom.

Premijer i ministri u delegaciji Makedonije će, pored bilaternih susreta sa slovenačkim kolegama, drugog dana posjete imati i sastanak sa delegacijom privrednika Slovenije.

Sa Zaevom u Ljubljanu putuju vicepremijer i ministar unutrašnjih poslova Makedonije Oliver Spasovski, ministar ekonomije Krešnik Bekteši, ministar poljoprivrede Ljupčo Nikolovski, ministar zadužen za dijasporu Edmond Ademi i državni skeretar u Ministarstrvu spoljnih poslova Viktor Dimovski.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније