Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

09. 11. 2017. 12:13 >> 11:43
3

VUČIĆ OCJENJUJE

Moguće da 2023. budemo u EU

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, izjavio je danas u Beogradu da je ohrabrujuće da predsjednik Evropske komisije Žan Klod Junker Srbiju vidi kao članicu Evropske unije prije 2025. godine.

"Jučerašnja izjava predsjednika Evropske komisije Žana Kloda Junkera je ohrabrujuća. Molio sam za konkretnije datume. To zavisi i od njih i odluke zemalja članica i odnosu prema Kosovu i Metohiji, ali je ohrabrujuće da predsjednik Evropske komisije računa na Srbiju kao članicu EU prije 2025. To je za manje od sedam godina. Ovo je prvi put jasna vizura naše budućnosti", rekao je Vučić.

On je rekao da na osnovu te izjave misli da bi Srbija 2023. godine mogla da bude članica EU.

"Mislim da je moguće da se dogodi, ali ne obećavam", rekao je Vučić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније