Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Blic, Objavio: I.P. ]

28. 10. 2017. 09:00 >> 11:00
2

POVRIJEĐENE DVIJE OSOBE

Beograd: Autom uletio u pješačku zonu

Dvije osobe su povrijeđene kada je jutros oko sedam sati, vozač uletio automobilom u pješačku zonu u Knez Mihailovoj ulici.

Prema potvrdama iz Hitne pomoći dvije osobe su povrijeđene.

"Muškarac je izgubio kontrolu nad volanom, i udario u djevojku (21) koja se u tom trenutku našla na ulici, a povrijeđen je i sam vozač (30). Oboje su prevezeni u Urgentni centar", kažu iz Hitne pomoći.

U toku je istraga.

Očevici su reporteru RTS-a rekli da je vozilom "jurio ljude na ulici ne bi li ih zgazio", Takođe su izjavili da je vozač prethodno bio tučen i maltretiran od strane pet mladića i da je vozilom za njima uletio u pješačku zonu.

Vozač je uništio i tri bašte kafića. Djelovi stolica, stolova, saksija, zemlje, krhkotine, tablica nalaze se svuda na licu mjesta.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније