Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta,I.Š. ]

23. 10. 2017. 08:52   >>  08:21 3

KOSOVSKI IZBORI

Vučić čestitao pobjedu Srpskoj listi

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Srpskoj listi pobjedu na lokalnim izborima na Kosovu i tom prilikom poručio da je jedinstven srpski narod pokazao da ne može lako da bude pobijeđen.

 

 

Vučić je pobjedu čestitao telefonom, tako što ga je direktor Kancelarije za KiM Marko Djurić pustio preko spikerfona, a pristalice i okupljeni građani su ga slušali, objavila je jutros Radio-televizija Srbije.

"Hoću samo da vas pozdravim sve, da vam čestitam na ogromnom uspjehu, da kažem da je naš narod na Kosovu i Metohiji još jednom pokazao da umije da se bori i za svoj opstanak, ali i za svoju zemlju Srbiju, da umije da se bori kada je najteže, kada je pritisnut i spolja i na sve druge moguće načine", rekao je Vučić.

On je rekao da je pobjeda ostvarena samo zato što je srpski narod na Kosovu jak i složan i dodao da je sada važno nastaviti uspješan rad kako bi se vidjela dobrobit pobjede.

"Neki, čini mi se, nisam siguran da li razumiju koliki je značaj ove pobjede. Mnogi su htjeli da poslije parlamentarnih izbora sruše Srpsku listu. Jedinstven srpski nastup i jedinstvena Srpska lista još jedanput su pokazali da ne mogu lako da budu pobijeđeni", rekao je Vučić.

Srpska lista na juče održanim lokalnim izborima na Kosovu ostvarila je pobjedu u svim opštinama sa srpskom većinom.Na centralnom gradskom trgu kod spomenika Knezu Lazaru u sjevernom dijelu Mitrovice predstavnici Srpske liste proslavili su pobjedu uz šampanjac,vatromet i zvuke truba.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније