Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ Objavila R.B. ]

23. 09. 2017. 10:27   >>  09:57 2

KONKRETNI DOGOVORI

Komšije pomažu eurointegracije regiona

Grčka, Hrvatska, Rumunija i Bugarska, četiri balkanske zemlje koje su članice EU, zajedno će pomoći evropskim integracijama preostalih šest zemalja u regionu, prenijela je danas bugarska agencija Fokus.

To je razlog sastanka spoljnih poslova Grčke, Bugarske, Rumunije i Hrvatske, Nikosa Kocijasa, Ekaterine Zaharieve, Teodora Meleškanua i Marije Pejčinović Burić u Njujorku, na marginama zasjedanja Generalne skupštine UN, saopštilo je bugarsko Ministarstvo spoljnih poslova.

Ministri su razgovarali o tome šta su do sada postigli Crna Gora, Srbija, Kosovo, Bosna i Hercegovina, Albanija i Makedonija i saglasili se da pruže političku i stručnu podršku njihovoj evropskoj perspektivi, navodi agencija Fokus.

Dogovorili su se i da posjete zemlje kandidate za članstvo u EU kako bi pokazali da ih podržavaju u naporima da ispune uslove za članstvo.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније