Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila M.L.B. [ Beta ]

14. 09. 2017. 14:50   >>  14:19 14

MINISTARKA OBEĆALA

Vlada Srbije će dati garancije za Mladića

Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović izjavila je danas da će Vlada Srbije dati garancije za puštanje na privremenu slobodu radi liječenja u Srbiji haškog optuženika Ratka Mladića.

Ona je novinarima u Palati Srbije rekla da bi davanje garancija uskoro trebalo da se nadje na dnevnom redu sjednice Vlade Srbije.

"Poštujući zahtjev porodice i branilaca generala Ratka Mladića, Ministarstvo pravde je pokrenulo procedure za davanje garancija kako bi se Mladić pustio na privremenu slobodu radi liječenja u Srbiji", rekla je Kuburovićeva.

Ona je dodala da je to ministarstvo prethodno prikupilo neophodna mišljenja o tome, kao i da nije prvi put da Vlada Srbije daje garancije za osobe koje su u pritvoru Haškog tribunala.

"Do sada smo poštovali ono što je bilo garantovano. Verujem da će i ovog puta biti na pozitivan način odgovoreno braniocima i porodici generala Ratka Mladića", rekla je ministarka.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније