Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta,I.Š. ]

10. 09. 2017. 08:35   >>  08:05 9

NOVOIZABRANI PREMIJER

Haradinaj:Srpska lista nije uslovljavala

Novoizabrani predsjednik kosovske Vlade Ramuš Haradinaj izjavio je sinoć da Srpska lista nije imala nikakva uslovljavanja da bi njeni poslanici glasali da bude izabran za premijera Kosova.

 

 

 

"Ne znam pod kojim uslovima je glasala Srpska lista, ja nijesam vidio nikakav uslov", rekao je Haradinaj u Skupštini Kosova u prvom obraćanju novinarima nakon što je izabran za premijera.

Haradinaj je posebno zahvalio novinarima i istakao da će uspješno prevazići probleme sa kojima se suočava Kosovo.

"Očekujem od vas da budete nemilosrdni prema svakom djelu za koje smatrate da nije za dobrobit zemlje", kazao je Haradinaj novinarima.

Prema njegovim riječima nova vlada biće dobra i stići će do svakog građanina Kosova.

"Većina poslanika su mi kolege. Očekujem i od Samoopredjeljenja, ali i od DSK i Alternative da budu ono što treba da budu u parlamentu", kazao je Haradinaj.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније