Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

30. 06. 2013. 18:10 >> 18:10
2

SA 20 NA 22 ODSTO

U Sloveniji od sjutra veći PDV

U Sloveniji će se sjutra, kada počinje da se obračunava nova povećana stopa poreza na dodatu vrijednost, sva opterećenja prebaciti na teret kupaca. Najviša stopa PDV-a biće povećana sa 20 na 22 odsto, a najniža sa 8,5 na 9,5 odsto, prenosi B92.

Očekuje se da će poskupiti automobili i benzin, komunalne usluge, vrtići i domovi za stare, kao i struja, gas, telefonski razgovori i neke usluge banaka.

Pojedini ugostitelji su već povećali cijene u svojim objektima. Kod velikih trgovaca potrošači mogu da računaju na nepromijenjene cijene osnovnih životnih namirnica.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније