Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ Objavila R.B. ]

14. 08. 2017. 21:42 >> 21:12

BEZ VOZAČKE

HR: Britanac vozio 244 km/h

Hrvatska policija izrekla je novčanu kaznu od oko 1.500 eura (11.600 kuna) 22-godišnjem bitanskom državljaninu koji je na autoputu A3 Bregana - Zagreb vozio automobil 244 kilometara na sat i počinio osam prekršaja.

Mladić je zaustavljen u nedjelju veče, vozeći ka Zagrebu BMW britanskih registracija 244 kilometara na sat, a nije posjedovao vozačku dozvolu, prenijela je agencija Hina.

Utvrđeno je da je počinio više prekršaja i to požurivanje vozila ispred sebe svjetlosnim znakovima, nedržanje potrebnog razmaka, preticanje kamiona trakom za zaustavljanje vozila u nuždi, nekorišćenje pokazivača smjera.

On takođe nije postupio na zahtjev saobraćajne policije izražen svjetlosnim, zvučnim i znakovima pomoću svjetleće stop tablice, a kazna mu je izrečena i jer se nije prestrojavao iz trake u traku uz prethodnu provjeru da to može učiniti bez opasnosti po druge učesnike u saobraćaju.

Policija mu je izdala obavezni prekršajni nalog i izrečena mu je ukupna novčana kazna i privremeno mu je oduzeta putna isprava radi osiguranja naplate novčane kazne, navedeno je u saopštenju hrvatske policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније