Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

03. 08. 2017. 10:10 >> 09:52
6

ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA

Beriša: Bez Rame zbog bijelih patika

Albanski premjer Edi Rama, koji je učestvovao na Samitu Američko-jadranske povelje u Podgorici, ne nalazi se na zajedničkoj fotografiji sa američkim potpredsjednikom Majkom Pensom.

 

Bivši albanski predsjednik Salji Beriša tvrdi da je to zbog toga što je Rama bio u bijelim patikama. Kako javljaju albanski mediji, posjeta Pensa Balkanu je nesumnjivo jedan od najvažnijih događaja u posljednje vrijeme.

Napominje se da je Pens na Samitu naglasio ulogu Crne Gore i koristi koje će Podgorica imati od ulaska u NATO. 

Mediji, međutim, napominju da Pens nijednom riječju nije spomenuo ulogu Albanije u regionu. 

"I ne samo to. Ono što je još upadljivije je činjenica da Rame nema na službenoj fotografiji balkanskih lidera sa Pensom", rekao je Beriša. 

Beriša je na društvenim mrežama napisao da je razlog Raminog izostanka sa "femili fotoa" to što je nosio bijele patike. 

Inače, Ramino pojavljivanje u patikama i njegov neuobičajni stajling je postao uobičajen u posljednje vrijeme. 

Rama se, naime, nedavno na večeri kod šefice evropske diplomatije Federike Mogerini pojavio neuobičajeno obučen u trenerku, a potom je na samitu lidera "zapadnobalkanske šestorke u Trstu" došao takođe u bijelim "adidas" patikama.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније