Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ RTS/Tanjug ]

28. 07. 2017. 12:04 >> 11:44

UZROK GAS

Albanija: Destine povrijeđenih u ekspoloziji

U eksploziji gasa u turističkom mjestu Velipoje u Albaniji povrijeđeno je između 20 i 30 osoba, javljaju lokalni mediji.

                                  

Eksplozija se dogodila u kuhinji restorana na prvom spratu hotelskog kompleksa, poslije čega je izbio požar. Turisti su spavali u trenutku eksplozije, a vatrogasci i policija su izašli na mjesto eksplozije.

Kako je javila agencija Ina, povrijeđeno je između 20 i 30 osoba, od kojih pet teže. Evakuisani su turisti i stanovnici okolnih kuća, prenosi Tanjug.

Albanski portali objavili su fotografije na kojima se vidi da je požar većih razmjera i da je oblak crnog dima prekrio cijelo mjesto.

Požar gase vatrogasci, a pomažu im volonteri.

Velipoj je jedno od omiljenih turističkih destinacija stanovinika sa sjevera Albanije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније