Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

22. 07. 2017. 19:29 >> 19:01
7

PORODIČNO NASILJE

Srbija: Ubio suprugu, pa sebe

Muškarac je u mjestu Banatski Karlovac danas nožem ubio suprugu, a zatim i sebe. Motiv ubistva je, kako RTS nezvanično saznaje, ljubomora.

Ubistvo se dogodilo u 15.30, kada je muškarac R. J. rođen 1965. nožem ubio suprugu D. J. rođenu 1973. godine, saopšteno je iz policije RTS-u.

Nakon toga, R. J. je sebi nanio smrtonosne povrede. Žena je preminula na putu ka bolnici, a on je iskrvario na licu mjesta. Kako RTS nezvanično saznaje, motiv ubistva je ljubomora, a muškarac do sada nije prijavljivan za nasilje u porodici.

Radi se o trećem slučaju porodičnog nasilja sa smrtnim ishodom u Srbiji, u prethodnih mjesec. Prethodno su, ispred prostorija dva Centra za socijalni rad u Beogradu, ubijene dvije žene i jedno dijete.

U prvom slučaju je ubica takođe izvršio samoubistvo, dok je u drugom uhapšen.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније