Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ Objavio: O.Z. ]

18. 07. 2017. 19:29   >>  19:00

NEMA UGROŽENIH

Smiruje se situacija sa požarima oko Splita

Na područjima zahvaćenim požarom između Splita i Omiša stanje se smiruje i trenutno nema ugroženih ljudi ili objekata, izvještavaju lokalni mediji.

Komandant Javne vatrogasne jedinice Ivan Kovačević rekao je za Hinu da kanaderi na terenu natapaju rubne djelove linije požara i da je jedino aktivan požar na Mosoru, ali on ne ugrožava ljude i objekte.

"I dalje će se natapati područje na kojem je 380 vatrogasaca sa 120 vozila, a u pomoć su nam stigle i brojne vatrogasne snage iz cijele Hrvatske", rekao je Kovačević.

On dodao da su svi usmjereni na gašenje vatre u okolini Splita da se požar ne bi ponovo aktivirao.

Glavni vatrogasni komandir Splitsko-dalmatinske županije Dražen Glavina izjavio je da se još ne može reći da je požar pod kontrolom. On je dodao da je riječ o velikoj površini i da je moguće izbijanje vatre i u narednim danima.

Aktivna su, ali i pod kontrolom, i dva požara na zadarskom području, a jutros je ugašen i najnoviji požar koji je izbio na ostrvu Brač.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније