Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

14. 07. 2017. 13:55 >> 13:26

KURTI TVRDI

Haradinaj će sarađivati i sa Srpskom listom

Kandidat Samoopredjeljenja za premijera Kosova, Aljbin Kurti, tvrdi da će koalicija okupljena oko DPS Hašima Tačija pokušati sve što je moguće da formira vladu.

Kako je rekao, ta koalicija je spremna čak i da sarađuje sa Srpskom listom.

Kurti u izjavi za prištinski Lajmi nije propustio priliku da kaže da je Srpska lista pod, kako je rekao, direktnom kontrolom Beograda.

Osnivač radikalnog pokreta Samoopredjeljenje je rekao da bi poslanici drugih partija mogli da podrže Haradinaja za premijera jer, kako je rekao, njihovi džepovi se mogu napuniti, a i vladajući režim ne oklijeva da ih zastraši.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније