Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta; Objavio: I. P. ]

09. 07. 2017. 08:40 >> 08:12
12

PREMIJERKA SRBIJE

Dala stenogram Čepurinu, ali se nije pravdala

Premijerka Srbije Ana Branabić izjavila je da je ruskom ambasadoru u Beogradu dala stenogram svog intervuju za američku agenciju Blumberg i da se nije pravdala, prenosi Blic.

"Dala sam stenogram razgovora zato što je važno zadržati koninuitet da predsjednik Vlade bude otvoren i iskren prema svakom partneru. Nijesam se pravdala", rekla je ona u intervujuu za beogradski dnevnik.

Brnabić je napomenula i da je bila otvorena i u intervjuima Blumbergu, Sputnjiku i BBC-u.

"Željela sam da pokažem da stojim iza svake svoje riječi, iako su neke moje izjave potpuno izvučene iz konteksa", rekla je ona.

Dodala je i da je, kao novi predsjednik vlade, sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Čepurinom imala ranije dogovoren sastanak.

Premijerka Srbije je Čepurinu predala stenogram svog intervjua američkoj agenciji Blumberg kako bi ga uvjerila da je loše interpretirana njena izjava da bi Srbije prije izabrala EU nego Rusiju, rekla je nedavno portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova. 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније