Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

22. 06. 2017. 08:54 >> 08:27
9

JANKOVIĆ SAOPŠTIO

Vučić se preko Ane dodvorava Zapadu

Lider Pokreta slobodnih građana Srbije Saša Janković ocijenio je da predlog da Ana Brnabić bude mandatarka za sastav nove vlade predstavlja "dodvoravanje" predsjednika Srbije Aleksandra Vučića zapadnim zemljama.


Janović je za list Blic ocijenio da se Ana Brnabić kao ministarka državne uprave i lokalne samouprave "rezultatima nije kvalifikovala ni za šta".

"Za vrijeme njenog mandata kao ministarke državne uprave i lokalne samouprave vlast je potpuno centralizovana, umjesto propisane decentralizacije. Gradovi i opštine izgubili su ingerencije i novac, sve odluke donosi partija u Beogradu, a državna uprava je do krajnosti politizovana, lišena autoriteta", naveo je Janković.

Govoreći o mogućnosti zajedničkog nastupa opozicije na beogradskim izborima, Janković je kazao da Pokret slobodnih građana razgovara sa svim demokratski opredijeljenim organizacijama i ljudima.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније