Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila: M.M.Lj. [ Beta ]

20. 06. 2017. 09:20 >> 08:53
3

ĐUKIĆ DEJANOVIĆ

"Biću ministarka ako Brnabić pozove"

Zamjenica predsjednika Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Đukić Dejanović izjavila je jutros da ne može sa sigurnošću da kaže da će biti ministarka u novoj Vladi Srbije, ali da je dobila saglasnost u partiji da prihvati ako je mandatarka za sastav Vlade Ana Brnabić pozove.

"Ne mogu to da kažem sa sigurnošću. Ali sam dobila saglasnost partije da ako me mandatarka pozove ostanem u Vladi", rekla je Đukić Dejanović za Radio-televiziju Srbije (RTS).

Upitana o mogućnosti da u novoj Vladi bude ministarka zdravlja, rekla je da je to stvar o kojoj će odlučiti mandatarka i da o tome ni ne razmišlja.

Kada je riječ o medijskim napisima da bi moglo da dođe do cijepanja koalicije SPS-Jedinstvena Srbija, zbog stava lidera JS Dragana Markovića Palme da ne želi da glasa za izbor Brnabić za premijera, Đukić Dejanović je rekla da u ovom momentu samo može da izrazi zadovoljstvo što su organi SPS dali "apsolutnu podršku predlogu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića".

Ona je dodala da je Brnabić vrijedna i da je SPS bez ikakvih dilema prihvatio za mandatara.

Upitana da li je moguće da SPS ostane u Vladi Srbije, a JS izadje iz vladajuće koalicije, Đukić Dejanović je rekla da je "sve moguće".

"Ja bih jako voljela da Palma i (predsjednik SPS Ivica) Dačić nađu zajedniči jezik kako je to do sada bilo", rekla je Đukić Dejanović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније