Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila: M.M.Lj.

19. 06. 2017. 14:51   >>  14:23

UBIJEN GAŠPER TIČ

Dvadesetogodišnjak ubio slovenačkog glumca?

Osumnjičeni za ubistvo slovenačkog glumca Gašpera Tiča nalazi se u pritvoru, prenijela je slovenačka novinska agencija STA.

 

Tiča (44) je u nedjelju u njegovom stanu u centru Ljubljane nožem ubio jedan 20-godišnjak.

Policija nastavlja istragu i zasad nije otkrila detalje zločina zbog interesa istrage.

Mediji koji se pozivaju na nezvanične izvore navode da je 20-godišnji osumnjičeni sam telefonom nazvao policiju i priznao da je ubio glumca, dok drugi izvori tvrde da su policiju oko 21 čas nazvali Tičevi susjedi zbog čudne galame i buke koja je dolazila iz njegovog stana, prenijela je Hina.

Motivi incidenta i dalje nisu poznati.

Gašper Tič bio je predsjednik nacionalnog Društva dramskih umjetnika, a proslavio se brojnim ulogama na televiziji i filmu. Uz to je bio dobitnik više visokih državnih priznanja za svoj umjetnički rad.

Bio je poznat javnosti i po zapaženoj ulozi Franca Prešerna u nedavnom dugometražnom filmu.

Porijeklom iz Kopra, a posljednjih godina živieo je u Ljubljani nakon razvoda od glumice Nataše Tič Ralijan s kojom ima dvoje djece. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније