Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

17. 06. 2017. 20:13 >> 19:50
3

BRNABIĆ PORUČILA

"Važno u zakonskom roku dobiti Vladu"

Mandatarka za sastav Vlade Srbije Ana Brnabić poručila je da je najvažnije obezbijediti stabilnu većinu u parlamentu, kako bi se nastavile reforme.

"Razgovaram sa predsjednikom Srbije koji mi je povjerio mandat za izbor Vlade. Najvažnije je da obezbijedimo stabilnu većinu u Skupštini, koja će omogućiti dalji nastavak započetih reformi", rekla je Brnabić.

Ona kaže da je, za nju lično, najava da u parlamentu neće dobiti podršku za mjesto premijera još jedna potvrda da je za predsjednika Aleksandra Vučića interes Srbije na prvom mjestu i da je zbog građana on spreman da mijenja stvari u zemlji.

"Važno je da Srbija dobije Vladu u zakonskom roku", istakla je Brnabić.

Beogradski list "Blic" piše da Srpska napredna stranka i predsjednik Aleksandar Vučić imaju problem u obezbjeđivanju većine u parlamentu, kada je riječ o izglasavanju Ane Brnabić za premijera i da se zbog toga odlaže sjednica parlamenta Srbije.

(rts.rs)

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније