Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: b92, Objavio: I. P. ]

01. 06. 2017. 11:48   >>  11:21 7

NAJAVIO NOVU PARTIJU

Jeremić formira stranku

Jedan od kandidata na aprilskim predsjedničkim izborima u Srbiji, Vuk Jeremić, najavio je formiranje nove političke organizacije, koja će, kako kaže, "pokušati da pomiri Prvu i Drugu Srbiju".

"Prethodna dva mjeseca proveo sam u analizama i savjetovanju sa ljudima do čijeg mišljenja držim oko toga šta je najbolji put za nastavak političke borbe. Zaključak je da nema boljeg načina od kreiranja nove političke organizacije, koja će zastupati određene vrijednosti i predstavljati kredibilnu alternativu režimu", rekao je Jeremić za "Nedeljnik", prenose beogradski mediji.

On je saopštio da namjerava da se u potpunosti posveti stvaranju takve organizacije.

"Ali nijesam opsjednut potrebom da nužno budem na njenom čelu", poručio je on.

On nije krio da je razočaran rezultatima predsjedničkih izbora, pošto je sa 20 odsto podrške na početku trke, završio na nešto manje od šest.

Vjeruje da je Srbiji potrebna nova snaga na političkom centru, koja će biti otvorena za sve one koji smatraju da su Srbiji neophodne korjenite promjene, kao i novi sveobuhvatni nacionalni program.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније