Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

19. 05. 2017. 23:10 >> 22:42

MALI PRIZNAO

Nijesam se snašao u politici

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da mu je, uprkos brojnim napisima i prozivkama u medijima, mnogo stalo do grada u kojem živi i u kojem je rođen.

On je za RTS rekao i da mu je žao što se nije snašao u ulozi političara, kao i što nije znao da odgovori na besmislene kampanje, na šta je uglavnom ćutao.

"Ponosan sam što Beograd danas ima sređene javne finansije, sa više od 500 gradilišta i dovoljno novca da pomaže, a to je postao od grada koji je bio na ivici stečaja", rekao je Mali na RTS-u.

Iza tog uspjeha, navodi on, stoji čitav jedan tim ljudi.

"Siguran sam da Beograd ide pravim putem", rekao je Mali. Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da pozicija gradonačelnika Beograda Siniše Malog nije "dugoročno održiva". 

Podsjetimo, početkom maja ove godine premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Siniša Mali više neće biti gradonačelnik Beograda.

"Ne zato što sam ja nezadovoljan njegovim radom, već zato što je to postalo nemoguće i za njega i za nas", kazap je Vučić tada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније