Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

20. 06. 2013. 11:51   >>  11:52

NATANIEL BURZOLIC

Zvijezda"Vampirskih dnevnika" u Dubrovniku

Zvijezda serijala "Vampirski dnevnici" Nataniel Buzolic (Kol) već nekoliko dana boravi u Dubrovniku, a bio je i više nego raspoložen da se druži sa svojim obožavateljkama, prenosi agencija Anadolija.

 

 

"Presrećan sam što sam ovdje. U iskušenju sam da ostanem. Nisam očekivao da u Dubrovniku imam ovoliko obožavateljki. Kad sam išao prema Revelinu, pomislio sam da će valjda doći petoro ljudi", kazao je Buzolic dodajući kako je Hrvatska dio njega, njegovo nasljeđe i istorija.  

Obožavateljima je priznao da se već prvih nekoliko dana bez ikakvih problema navikao na dalmatinsku fjaku, izležavanje uz more, pijuckanje dugih kafa, gledanje nogometnih utakmica, degustaciju morske hrane i domaćih vina.

"Dubrovnik je poseban i jako mi se sviđa. Moja baka je provela dosta vremena u Dubrovniku. Ovo je prvi put da sam u ovom gradu, a drugi u Hrvatskoj jer sam posjetio Split i Hvar. Ljudi ovdje su veoma druželjubivi i dragi i to me impresioniralo", kazao je Buzolic.

Nataniel je porijeklom Hvaranin. Rođen je i odrastao u Australiji gdje je njegova baka došla s Hvara nakon Drugog svjetskog rata kad su mu djeda ubili komunisti. Kazao je kako je kada je imao 12 godina mami obećao da će je vratiti u Hrvatsku, a to je ove godine i učinio.

 

"Zbog te istorije koja moju obitelj veže za ovo područje ova zemlja će zauvijek imati posebno mjesto u mome srcu. Namjeravam se svake godine vratiti a možda jednom ovdje kupim kuću i ostanem da živim", objasnio je Nataniel dodajući kako svoje kolege sa seta, Iana Somerhaldera, Paula Veslija i Džospa Morgana, već nagovara da dođu sa njime u Hrvatsku.

Ovaj mladi glumac već danas napušta Dubrovnik te kreće za Brazil. No, sudeći prema njegovim riječima ovo sigurno nije zadnji put da ćemo ga vidjeti, pri tome ne mislimo samo na malim ekranima.

"Prva sezona serijala je bila na hrvatskoj televiziji i onda je ukunuto pa smo mi počele pratiti serijal preko interneta. Ono što je nas posebno privuklo kod tog serijala jeste što je priča dobra, sve je intrigantno, zanimljivo. Veoma nam se sviđa taj serijal i redovito ga pratim", istaknule su obožavateljice Dora Bratoš, Ana Džakula, Elena Vračarić i Katarina Šutalo.

Nataniel je osim u "Vampirskim dnevnicima" glumio i u filmovima "Out of the Blue", "Offing David", "Needle".

(Tekst i foto: AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније