Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

27. 04. 2017. 23:18 >> 22:52
11

HARADINAJ U PRIŠTINI

"Srbiji pokazati gdje joj je mjesto"

Lider Alijanse za budučnost Kosova i bivši premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je, na prištinskom aerodromu po povratku iz Francuske, da se Albanci nikada neće pokoriti Srbiji.

Haradinaj je, okupljenim novinarima na aerodromu, rekao da optužuje Srbiju “za neprijateljsko ponašanje” prema njemu, prenosi n1.

"Imamo susjeda koji je neprijatelj i koji se neprijateljski ponaša. Treba da budemo odlučni i da mu pokažemo gdje mu je mjesto", rekao je Haradinaj i dodao da na Kosovu “ima ljudi koji se pokoravaju” da i “njima treba pokazati gdje im je mjesto” navodeći da je Hrvatska za njega primjer.

Bivši lider Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) rekao je da je razočaran odnosom vlasti Kosova u njegovom slučaju.

U kratkom govoru na glavnom trgu Prištine, obraćajući se pristalicama, kojih je bilo nekoliko hiljada, Haradinaj je optužio Srbiju za neprijateljstvo.

"Kada sam rekao da Srbija želi rat, ozbiljno sam to mislio jer neprijatelju Srbiji treba da pokažemo gdje joj je mjesto. Oni su kriminalci. Oni su izvršili zločine na Kosovu. Ako u Beogradu misle da mi zaboravljamo, griješe", poručio je Haradinaj.

 

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније