Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

21. 04. 2017. 09:56 >> 09:42
24

JEREMIĆ O V. ALBANIJI

Ne znam misle li i dalje tako

Predsjednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić oglasio se povodom povratka u javnost teme o "velikoj Albaniji".

U posljednja tri dana, najprije premijer Albanije, Edi Rama, pa kosovski predsjednik Hašim Tači, a potom i šef Nacionalnog vijeća Albanaca Jonuz Musliju, govorili su o "ujedinjavanju Albanije i Kosova", dok je Musliju i "pojasnio" da "velika Albanija obuhvata i Niš", te da to nije cilj.

"Prije nekoliko nedjelja su me žustro napali, jer sam rekao da ideja o stvaranju Velike Albanije nije prošlost. Ne znam da li i dalje tako misle", napisao je Jeremić na Tviteru. 

Podsjetimo, Jeremić se našao na udaru javnosti pošto je u Nišu, tokom predsjedničke kampanje, rekao da se protivi ideji vlasti da se gradi autoput od Niša prema Tirani, nazvavši ga "autoputem velike Albanije".

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније